Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев стана жертва на агресивни фенове на ЦСКА след края на двубоя, завършил 1:1.

Шефът на тима застана пред медиите, за да даде мнение за срещата, но събралите се в близост привърженици наплюха Ангел Петричев. Освен това, той не бе подминат и от скандиранията „мафия, мафия“, както и обидни думи по адрес на клуба от Разград.

Ангел Петричев, както и събралите се репортери, трябваше да се преместят и отдалечат от феновете, за да се проведе краткото интервю.

„Не е удачен този резултат, когато не печелиш, губиш точки в борбата за титлата. При всички случаи това напрежение от седмицата няма как да не се е отразило и върху играта и на съдията. Мачът беше нервен и това даде отражение на качеството на играта, но за съжаление нямаше много положения пред двете врати. Искам да благодаря на момчетата, че играха мъжки“, сподели Ангел Петричев.

„Нивата е прекалено дълга, този мач няма да реши титлата, вече го казах, каквото впечатление се създаваше“, коментира още шефът на Лудогорец.