Ръководството на ЦСКА показа нагледно, че е започнало постепенното покриване на огромните дългове на клуба. „Армейците“ приложиха ксерокопия от платежни документи, с които се удостоверяват постъпилите плащания към други клубове, бивши и настоящи футболисти, треньори и други организации.

Сред посочените присъства името и на разтрогналия преди дни Амансио Фортес, на когото клубът е платил 13 780 лева като обезтещение. Най-голям траншът за Чавдар Етрополе по трансфера на Ивайло Чочев, където са платени 100 хиляди лева.

Публикуваме цялото обръщение без редакторска намеса, а поредицата от документи подробно можете да разгледате ТУК:

Армейци,

Във връзка с договори за разсрочване поместваме суми, които са покрити към отделни кредитори до момента. ПФК ЦСКА АД и неговото ръководство вече заявиха намеренията си за въвеждането на нова визия за развитие, както и подход на коректност и принципност в отношенията. С оглед настоящата ситуация, информираме огромната червена общност за извършените текущи плащания. Наясно сме, че професионалната етика не изисква разкриването на финансови параметри между две страни. Институцията "ЦСКА" обаче генерира не само огромен обществен интерес, а и любовта на всички ни. Затова подхождаме открито и с максимална степен на прозрачност.

Ръководството на клуба още веднъж ви уверява, че не е спирало нито за миг работата, както по осигуряването на лиценз, така и по стратегическото развитие на ЦСКА за в бъдеще. 

Предстои да бъде публикуван и списък на всички, които проявиха уважение и лоялност към клуба, отказвайки се или разсрочвайки определени суми. Това са хора, които заслужават признанието на всички.

Кампанията по набирането на средства за покриване на задълженията към НАП ПРОДЪЛЖАВА. Благодарим на всички, които се отзоваха до момента. Вижте тук линк към сметката:  http://www.cska.bg/club-news/2015-04-24/do-armeytsite

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!