Започна официалната продажба на билетите за столичното дерби между ЦСКА и Локомотив София на "Армията". Мачът ще се играе понеделник от 20:00 часа и ще бъде излъчван по Diema Sport, на платформата ни Gong Play и в ефира на Дарик радио. 

Пропуските могат да бъдат купени в официалния фен магазин на "Армията" всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. В деня на мача касите на стадиона до фен магазина и "Спортна София" ще отворят в 16:00 часа и ще затворят в 20:45 часа.

От ЦСКА припомнят, че закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона.

"Червените" допълват, че фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.  

Цените на билетите са следните: А сектор - 15 лева; В сектор - 10 лева; Г сектор - 4 лева; сектор гости - 10 лева. Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет на стойност 70 лева.