Единственият участник на Световното първенство от А група Райс М'Боли вече е с нов отбор. Според авторитетното английско издание "Дейли Мейл", вратарят на ЦСКА е ново попълнение на френския елитен тим Ница. 

Вестникът твърди, че сделката е станала факт след продажбата на титулярния страж на французите Давид Оспина на Арсенал. Трансферът на колумбиеца на "Емирейтс" се очаква да бъде потвърден до края на седмицата. 

Засега на официалния сайт нито на ЦСКА, нито на Ница няма потвърждение на сделката. Но според вестника трябва да има информация в следващите дни. 

"Трансферът на Давид Оспина в Арсенал от Ница би трябвало да стане официално факт преди уикенда, след като французите вече си осигуриха подписа на Райс М'Боли от ЦСКА София."

"Алжирският вратар беше един от най-добрите на поста си по време на Световното първенство", написа в информацията си за трансфера на стража английският вестник. 

Напоследък името му беше свързвано с преминаване в Галатасарай, Коняспор, Порто и Филаделфия Юниън, но явно от Ница са били най-настоятелни за подписа му.