Последното ново попълнение на ЦСКА Ренеди Сингх не идва на "Армията", за да е просто фигурант. Той обяви пред медиите в родината си, че ще се бори за титулярно място при "червените", въпреки че беше представен само като стажант. 

Той е една от най-големите звезди на местния футбол и след като доскоро се подвизаваше в местния шампионат, изпълнен със залязващи и бивши звезди от Европа, сега иска да натрупа и международен опит. 

"Много съм щастлив, че съм в София и подписах договор с ЦСКА. След края на сезона в Индия през януари, исках да изляза навън и да натрупам малко международен опит. Исках да отида на място, на което хем да играя, хем да се уча за нюансите в треньорската работа."

"И това нещо стана възможно, благодарение на треньора Стойчо Младенов, за което искам да му благодаря, както и на всички останали в ЦСКА. Треньорът е истинска легенда на клуба и има огромен опит и като играч, и като наставник, като го е трупал дори в Португалия."

"Това ще ми помогне много и занапред в бъдещата ми треньорска кариера. Имам уникална възможност да играя и да се уча от него", сподели Сингх пред медиите в родината си, които вече проявяват огромен интерес към ЦСКА. Затова 35-годишният ветеран им разясни малко и историята на "червените". 

"ЦСКА е велик клуб с много богата история. В Индия България е позната единствено с Христо Стоичков, който ще ви кажа само, че е бивш играч на този отбор. През ЦСКА са минали още други двама познати в нашата страна играчи - Стилиян Петров и Мартин Петров", заяви още Сингх.