Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров смята, че двубоят срещу Металург Донецк, който ще проведе в чест на Велизар Димотров, е добър повод привържениците да се завърнат на стадиона след бойкота на домакинския мач срещу Марек в първенството.

Тогава от агитката на „червените“ решиха да протестират срещу забавения ремонт на сектор „Г“, като прибраха знамената си и не изпълниха обичайните песни, с които подкрепят любимците си.

„Сега клубът повече от всякога се нуждае от феновете. Тази консолидация трябва да се осъществи. Виждате един хубав старт в първенството на отбора. Сега е моментът всички фенове да застанат зад този отбор, за ад може следващата пролет да се поздравим с успех така, както подобава на ЦСКА. Този успех може да стане само ако всички подкрепят отбора безрезервно. Това е, което искам аз да кажа“, каза Тодоров.

„В момента имаме А и В сектор, които са с капацитет 12,500 човека. Ще пуснем части от Б и Г сектор за мача. Г сектор може да приеме 2500 души. Сектор Г знаете в какво положение беше – там нито седалки имаше, нищо не можеше да се направи. Ние имаме намерение изцяло да се подменят седалките освен за удобството на феновете, така и за събития като концерта снощи.“

„Освен ремонтните дейности трябва да се състави комисия, която после да инспектира как са протекли работите. Не е толкова лесно. Има си процедури по лицензирането на този сектор, който в момента е тотално излязъл от употреба.“

„Дарения към клуба от страна феновете има, но те са пренебрежително малки, за да говорим сега“, допълни Тодоров.