Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев смята, че Гриша Ганчев полага много големи усилия за клуба. "Инджов и Ганчев работят съвместно. Моят шеф е Пламен Марков и аз комуникирам с него най-често. Ганчев се интересува толкова много от отбора, колкото никой друг не го е правил преди“, сподели Янев през TV7.

Бившият играч на "червените" сам призна, че е допуснал много грешки по време на активната си кариера и се надява сега да помогне на младите играчи да не ги повтарят.

"Трябва да се контролирам и да бъда уравновесен. Допускал съм доста грешки като футболист, мислил съм си, че съм нещо повече от останалите. Сега трябва да обясня на тези играчи, че не трябва да допускат същото", обясни Янев.

"Това, което футболистите трябва да се настроят е, че ще срещнем доста тежки противници. За някои това ще е нещо ново, други вече са играли в тази група. Разчитам на футболистите с опит", продължи наставникът на ЦСКА.

"Всичко може да се случи на този етап. Не очакваме никой, но ако се появи някое сериозно име, може и да го привлечем. Искахме да вземем и други играчи, но едни отказаха заради финансови условия, а други имаха по-различни виждания от нашите“, каза още Янев.