Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изригна след победата с 2:0 над Левски. Този път обаче неговата реакция бе срещу групата „червени“ фенове, които изписаха плакат в Сектор Г: „Търпението свърши. Кой е виновен за това - Стойчо или Томов????? 

Наставникът се обиди от реакцията на привържениците да оставят празен Сектор Г, в следствие на отпадането от Лига Европа.

След мача Стойчо Младенов се поздрави с Александър Тодоров, като в този момент се обърна към боса на тима и заяви риторично: „Ние ли сме боклуците, дето прецакаха отбора?“

„Доживях това да го прочета, заболя ме много, защото виновниците за състоянието на клуба ги няма. Ние сме тук, които отъпкваме и няма да оставим ЦСКА в калта. Кой друг? Защо друг не дойде да спаси клуба? Какви грешки допускаме? - коментира Стойчо Младенов пред ТВ7.

„И ние имаме трудности, и ние имаме финансови проблеми, но отново ще направим отбор. Тимът е на 30 процента от възможностите си. Казах на феновете да имат търпение между 3 и 5 години, но не. Футболистите бягат от клуба за една неизплатена заплата.“

„Няма напрежение нито между ръководство, нито в треньорски щаб. Обединени сме. Не може 20-30 човека да променят отношението на всички фенове. Това е моят клуб и ще го защитавам до края на живота си“, коментира разпалено Стойчо Младенов.

„Дай Боже да се стабилизираме. Какво да кажем за Лудогорец че харчат милиони, огледали се в нашите 15 хиляди. Хората не вярват на клуба, а тези играчи сега дойдоха, защото мои приятели ми се довериха. Много трудно привлякохме тези играчи. Имаме още по-голям потенциал от мината година. Не искам да преглъщам нищо повече“, завърши Младенов.