Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев няма никаква представа какво ще се случва с ЦСКА в близко бъдеще. Това заяви той на пресконференцията преди мача на "армейците" с Литекс. 

"Не мисля, че в тази зала има човек, който да знае какво ще се случи с ЦСКА. Тези въпроси не са за мен. Аз също нямам представа. Надяваме се другата седмица да има някаква яснота."

"В този смисъл не мисля нито за селекция, нито за нищо друго, а само за мача с Литекс. Скоро не съм говорил с Ивайло Манджуков, така че не мога да говоря по тази тема. Не беше приятно, че нямахме ток, но важното е, че нещата се оправиха. Тези неща не са за моя офис, питайте ме за мачове и тренировки."

"Трябват генерални промени, дано се намерят хора, които могат да се справят с това. Виждате, че на "Армията" чимовете не са сменяни още от времето, когато аз играех. Панчарево гние. Всичките ни юношески формации тренират на два терена. Това трябва да се промени, сподели още Пенев. 

Той коментира и проблемите около предстоящия мач на "червените" с ловчанлии в неделя. Мачът е от 18:00 часа и ще се излъчва директно по Diema Sport, с картина на нашата платформа Gong Play, в ефира на Дарик радио, както и минута по минута в рубриката ни Livescore

"Поне трима млади играчи ще получат шанс да попаднат в групата на ЦСКА за последния мач за сезона срещу Литекс. Имам доста проблеми с контузени и наказани, ще включа три млади момчета. Нямам много опции, но ще измислим нещо. Не се притеснявам от нищо, въпреки че Литекс победи Лудогорец преди няколко дни."

"Аз експерименти с тактиката няма да правя. Справяме се в тази трудна обстановка, мислим само за мача с Литекс", сподели още Пенев.