Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли задочно призна, че няма шанс да остане в тима. Той разкри, че е оставил представителите си да преговарят с други клубове и се надява скоро да знае какво е бъдещето му. 

По-рано днес агентът му Хасани Шарфадин разкри, че редица отбори проявяват интерес алжирския национал. Все още обаче конкретните оферти са твърде малко, но до 72 часа трябва да има повече яснота. 

"В момента съм на кръстопът в кариерата си. Искам да отида някъде, където амбициите на тима ще отговарят и на моите лични цели. Това е всичко, което мога да кажа, оставям бъдещето си в ръцете на моя агент", сподели М'Боли пред авторитетното издание "Франс Футбол". 

Алжирецът е обвързан с ЦСКА до 30 юни 2016 г. В договора му има клауза за преждевременно прекратяване срещу 300 хил. евро, която може да бъде използвана от всеки заинтересован от него клуб. 

В последните дни в някои медии се появи информацията, че М'Боли е предоговорил тази клауза и тя е увеличена, но според информацията на "Франс Футбол" засега такива информации няма.