Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи крайно любопитно изказване в Спортно шоу Гонг във връзка с обвиненията от страна на ЦСКА, че разградчани раздават премии на противниците на „червените“. Домусчиев разкри, че и около армейския клуб има „гравитиращи хора, които вървят с пачки“.

"Лудогорец не разпалва войни по никакъв начин. Не сме атакували по никакъв начин преди мача с ЦСКА. Този съдия, или онзи съдия. Съгласихме се да сменим часа, датата. Държахме се джентълменски. Ние не сме търсили конфронтацията. От тримата съдии, двама бяха софиянци. Най-малко това трябва да ви говори нещо. Много по-лесно е софийски съдии да бъдат подложени под натиск. Затова виждате, че Петричев дори не подаде жалба за онези ексцесии. По правилник трябва да ги накажат. Постъпихме джентълменски. Ние искаме футбол. Мачът в събота не ми хареса. Ритане, псуване... Сега да ви кажа Фабио Ешпиньо бе напсуван на португалски. Сега знаете кой говори португалски в ЦСКА. Не бих си давал парите, ако нещата продължават така. Всички тези неща не ме кефят. Не знам какви са наказанията", започна Домусчиев.

"Не бих използвал думата премирал. Не виждам защо в ЦСКА си мислят, че срещу тях не може някой съперник да играе силно. Чувам много пъти особен гняв да се изсипва срещу Славия, защо били играли срещу ЦСКА и им взели точки. Аз не мога да разбера, понеже си ЦСКА всичко трябва да е предначертано ли?! По тази логика защо Славия играха срещу Лудогорец. Тях кой ги премира?! Аз също мога да ви кажа, че има хора въртящи се около ЦСКА, гравитиращи, които активно ги подпомагат. Те вървят с пачките насам-натам. Не ми харесва това, че се изкарва, че ние правим нещо нередно, а ЦСКА страда от това. Въпросът с премиите - всеки клуб си знае как да си мотивира играчите и как да си докарва пари. За мен в първенството трябва да е така, всеки клуб да скача на водещите тимове. Аз не харесва думата премира“, каза още босът на разградчани.