Централният защитник на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски заяви, че в отбора има вълнение преди началото на сезон 2016/2017 в Първа професионална футболна лига. След нулевото реми с Удинезе в контролна среща юношата на „армейците“ заяви, че „друг ЦСКА няма“ и феновете трябва да подкрепят „червените“.

„Полезна проверка за нас, мисля че се получиха много добри неща. Имаме още една седмица за работа преди първия мач със Славия. Предполагам, че треньорите ще извлекат точните поуки и ще си поправим грешките“, коментира 20-годишният футболист.

„Работим малко време заедно защитниците, още не сме се сработили напълно. За един месец това е оптималното представяне. Очаквам с течение на времето да се сработим бързо, да бъдем полезни на отбора и да побеждаваме“, добави той.

„Вълнение има, особено за новите момчета, които са при нас. Днес те разбраха какво е ЦСКА, защото не се бяха сблъсквали с толкова много хора. Те разбраха къде са попаднали.

Ако си професионалист, не обръщаш внимание на страничните неща. През цялото време имахме уверения от ръководството, че нещата ще бъдат наред. Работихме здраво, гледахме само от нашата страна на нещата. Тренирахме, за да създадем хубав колектив.“

„Друг ЦСКА няма. Поне аз не виждам. Не трябва да има. Това е отборът, който призовавам хората да подкрепят. Мисля, че ще направим един добър сезон“, завърши Чорбаджийски.