Старши треньорът на ЦСКА Галин Иванов призова феновете да проявят търпение в този тежък момент. Наставникът помоли привържениците повече да не се стига до ексцесии като сваляне на фланелки или пукане на гуми на автомобили.

След случилото се, Тони Силва, който стана жертва и на расистки обиди, пропусна вчерашното занимание на ЦСКА. Днес обаче той се завърна и проведе нормална тренировка, наравно с останалите.

"Вчера говорих с Тони Силва по телефона, дадох му почивка, стресиран е, нормално е. Днес си поговорихме сериозно. Искам да се обърна към привържениците. Благодаря им за подкрепата, но искам да ги призова, да не се стига до такива крайни неща – събличане на фланелки, пукане на гуми. По този начин те не помагат на отбора, искам да ги помоля да проявят търпение. Има много проблеми. Обстановката е достатъчно тягостна и и достатъчно тежка. Призовавам ги отново, да не се стига до крайни неща“, сподели Галин Иванов.

„Достатъчно съм самокритичен, не съм дошъл тук, за да се правя на велик треньор, прескочих няколко крачки, а имам да уча още. Трудно е, но няма да се предаваме“, коментира наставникът.

ЦСКА гостува на Литекс в неделя, 26 април, от 20.00 часа. Двубоят от 27-ия кръг на А група ще можете да наблюдавате по Diema sport и Gong Play. Срещата ще бъде предавана минута по минута в Gong.bg и по Дарик.