Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров коментира настоящото положение на клуба, както и цялостната ситуация в българския футбол. Бадема изрази своята надежда да не се стигне до ситуация, в която един от лидерите на „червените“, както и негов близък приятел Валентин Илиев, да напусне клуба заради различни неуредици.

„Следя това, което се случва в българския футбол. Всичко опира до финансите. Такава ни е държавата. Нямам да получавам повече пари от ЦСКА. Всичко е точно. Надявам се да не стане с Вальо Илиев така, че да го накарат да си тръгне. Всички познават Вальо и няма да ме учуди, ако се случи така“, започна Гъргоров.

„Докато съм тук, прочетох някои неща и си говорих с него. Трябва да има уважение. А и феновете трябва да се запитат защо си тръгват така играчите, но това вече е друга тема. Има кой да я обсъжда. Надявам се да не си тръгне от ЦСКА. Нали виждате. И аз бях в ЦСКА. Всичко бе нормално, но избухна бомбата в един момент. Обиден съм на Сашо Томов и Сашо Тодоров. Тези хора не мога да ги уважавам и не мога да ги коментирам“.

Запитан за положението в националния тим, както и това, че някои отбори отказаха да пуснат своите играчи за проверката с Румъния на 7 февруари, Гъргоров обясни: „Не съм наясно какво се е случвало в националния тим и не мога да го коментирам. Аз мисля, че на всеки играч му се играе в националния тим. Когато го спрат обаче е друг въпрос“.

„Ивайло Петев е чудесен млад специалист. Дано да продължи да се развива. Мисля, че още имаме шансове да се класираме за голям форум. Проблемът напоследък е, че повечето играчи сме в слаба форма“.

Като бивш играч на Лудогорец, Бадема направи и кратък анализ на представянето на разградчани в Шампионската лига и сподели откровено дали съжалява за това, че не е бил част от настоящия състав: „Мисля, че всеки българин се гордее с това, което стори Лудогорец. Не съжалявам, че не бях част от това. Аз си имам своите хубави моменти в тима“.