Един от главните акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков коментира широк набор от теми в навечерието на заминаването си за лагера на тима в Турция. Той сподели, че не е водил преговори за придобиването на контролния пакет акции от Александър Томов, както и че няма конфликт с наставника Стойчо Младенов. 

Ето какво сподели Манджуков на летището точно преди заминаването си за Турция. 

"Развитието на отбора е позитивно. Селекцията е в компетенцията на спортно-техническия щаб и аз не мога да я коментирам, само се надявам да е най-доброто. Аз съм оптимист за пролетта и се надявам, че ще сме шампиони. Това е въпрос на много обстоятелства, но гарантирам, че ще се борим до самия край." 

"Ситуацията продължава да е трудна финансово, но ръководството прави всичко възможно да се подобри и да може в бъдеще ЦСКА да се върне там,където му е мястото - да е един от водещите източноевропейски клубове и да жъне успехи по терените на Стария континент." 

"Не сме говорили с Томов по темата да купим контролния пакет акции. Аз лично не планирам подобно нещо и е нямало подобни разговори, а какво ще се случи в бъдеще - всичко е възможно. Това все пак е акционерно дружество и нищо не е ясно какво може да стане." 

"ЦСКА се издържа от всички акционери. Има си ръководство и Надзорен съвет, всички се грижат за своите задължения. Аз веднъж ви споделих, че футболът е колективен спорт, така че не може да се дели кой каква заслуга има за моментното състояние и кой какви пари дава. Това е заслуга на всички акционери." 

"Сега е моментът да го кажа, че няма никакво напрежение със Стойчо Младенов. Няма и за какво да има, той е доказано име в българския футбол, а е и доказан цесекар. Виждате, че сме на първо място, а нашата грижа като акционери е съвсем различна от тази в спортно-техническата част. Никой от нашето семейство няма проблем с него." 

"Има много неща, които трябва да се направят. Спортно-техническата база трябва да се оправи, ЦСКА има възможност да има много по-добри финансови резултати.Но сега сме се съсредоточили изцяло да изплати старите задължения и е напълно нормално да се концентрираме върху това и не можем да се разгърнем в мащаба, в който искаме. Имаме тежки финансови задължения, но справянето с тях е въпрос на търпение", сподели Манджуков на заминаване за Турция, където "червените" са на подготовка.