Наставникът на ЦСКА Любо Пенев остана доволен от представянето на играчите си в мача с Локомотив София, въпреки че те за 12-и пореден път не можаха да победят. Според него е очевадно, че "червените" се представят много по-добре. 

Специалистът остана крайно разочарован от постъпката на Стефан Николич, който си изкара невероятно глупав червен картон в 61-та минута и направи задачата на тима си много тежка. 

"Оценявам го този мач като добра игра. Имахме ситуации, стигнахме до равенство, можехме дори да победим. Но както в Пловдив, така и тук, има футболисти, които се отнасят безотговорно. Говоря за червените картони, това е несериозно. Емоциите са лош съветник, но ние ще имаме разговор." 

"Започнахме добре второто полувреме, затворихме съперника  неговата половина. Но след този червен картон нещата се усложняват, няма как. За мен е очевадно, че отборът играе по-добре, с изключение на Пловдив, но играта ни търпи прогрес." 

"Предполагам, че несигурността оказва влияние, но това е от доста години, не са малко. Надявам се в близките дни или седмица-две да се вземат правилните решения и да се продължи напред", сподели Пенев.

Накрая той говори и за бъдещето му и за договора, който изтича след последния мач на ЦСКА на 31 май. Според Пенев, разговори ще има в деня след битката с Литекс от последния кръг. 

"Има време да говорим за бъдещето ми, няма разговори, спекулира се. След 31 май, на 1 юни ще говорим и ще видим какво ще е бъдещето ми", завърши Пенев пред Diema Sport.