Ръководството на ЦСКА призова Юлиан Инджов и Петър Манджуков да проведат нови преговори с клуба, които включават те двамата да отложат за определен недълъг период своите вземания.

На своя сайт "армейците" публикуваха нова декларация с цел да бъде взет лиценз:

Поради повишения интерес от обществеността и медиите, информираме следното:

- Работим усилено по покриване на критериите за получаване на лиценз, съгласно критериите на УЕФА. Смятаме, че лицензът ще бъде постигнат, независимо от каквито и да било обстоятелства.

- За ръководството на ПФК ЦСКА АД и за неговия главен акционер получаването на лиценза е по-важна задача, отколкото промените в акционерния капитал на дружеството.

- Несъмнено съвпадението по дати на плащанията с лиценза и на връщането на заемите дадени от господата Манджуков и Инджов създават допълнителни трудности. Ето защо смятаме, че е възможно да се постигне компромис и те да отложат за определен недълъг период своите вземания. Това несъмнено ще облекчи изплащането на задълженията по лиценза.

- Ако споменатите господа решат да се ангажират в по-пълна степен в клуба и да поемат финансирането му, това несъмнено би било от полза.

Смятаме, че е време да се спрат разговорите през медиите, да се седне на масата на преговорите и да се изяснят откритите въпроси. Най-важното сега е, както получаването на лиценза, така и цялостното стабилизиране на клуба с оглед на предстоящите решаващи мачове в шампионата.