Доста по-сериозен интерес за билети, отколкото обикновено има към предстоящото домакинство на ЦСКА срещу Литекс.

Феновете на "армейците" са любопитни от случващото се в отбора им и вероятно това е причината да решат да посетят двубоя с "оранжевите" и евентуално да подочуят някой друг слух. Има голяма вероятност след края на мача част от привържениците да поискат среща със собствениците на тима Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, които вероятно ще изгледат срещата между двата тима от ВИП-ложите. Не е изключено на стадиона да се появи и Гриша Ганчев, за когото се носят слухове за бъдещето на "червените".

Другата причина за по-сериозния интерес е и фактът, че ЦСКА рядко има домакински срещи в почивните дни, което е допълнителен стимул "Армията" да се понапълни като за последно през този сезон. Логично най-много билети ще бъдат закупени за Сектор "Г". Очакванията са северната трибуна отново да бъде на висота, като не е изключено да има и хореография. Днес във фен магазина продължават да минават фенове и да си купуват от ценните хартийки, като някои от привържениците не пропускат и възможността да се сдобият с някой друг фенски артикул.

Магазинът на ЦСКА е с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а утре билети ще се продават и на касите на стадиона, които ще бъдат отворени от 14:00 часа. Цени на билетите:

– Сектор Г – 7 лв;

– Сектор В – 10 лв;

– Сектор А - 15 лв;

– Сектор Гости - 5 лв. /БГНЕС