Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не намира нищо странно и непозволено в действията на клуба му преди мача с Лудогорец от изминалия кръг. "Червените" имаха претенции към назначаването на съдиите за двубоя и в крайна сметка се стигна до избирането на Таско Тасков след жребий. 

"Не сме създавали напрежение. Нищо лошо не сме направили, никого не сме предизвиквали. Това е една игра на думи и всеки който разбира от футбол, го намира за нормално", сподели Младенов пред ТВ7. 

Според него, отборът му е провел мача нормално, въпреки всички неприятни моменти по време на дербито. Той смята, че отборът, който е рушал играта в този двубой, е бил шампионът Лудогорец. 

"Не ние сме хората, които ще клекнат предварително на Лудогорец, ще им правят шпалир, за да преминат безпроблемно през "Българска армия". Проведохме един мач в рамките на нормалното."

"Бяхме мотивирани, трибуните бяха пълни. Това е нормално за едно дерби, което се получи на моменти. Иначе отборът, който рушеше играта и който не позволи мачът да се играе, беше Лудогорец", сподели треньорът на ЦСКА. 

"Имаше дузпа за нас, но не можем да разчитаме само на това. Трябваше да натиснем повече в края. За да не се стигне до това причината беше, че реферът даде свобода на Лудогорец да нарушава правилата и това ни попречи да създадем положения."

"Като игра и поведение съм доволен. В офанзивен план можехме да направим повече. Като резултат това равенство не се приема в клуба. Ние сме максималисти и винаги искаме победата. Рано е да говорим за титла, двата отбора сме водещи и конкуренти. Но ние си знаем проблемите, те си знаят предимствата. Предпочитам да си коментирам нашия отбор."

"Оттук-нататък знаем какво ни трябва, какво ни липсва. Дай Боже в прекъсването да намерим точните хора, защото ако останем с тази бройка ще ни е трудно. Лудогорец има много играчи, дълга скамейка и не трябва да изоставаме."

"От първия ден хората ни вярват. Откакто сме влезли това ръководство и този спортен щаб, за първи път стадионът е толкова пълен. ЦСКА се връща в собственото си русло. Не е въпросът само в резултатите. Ако всичко останало не е на нужното ниво, ние ще се катурнем. Трябва да се гордеем и радваме със самото си представяне."

"Не е най-лошото и най-страшното, ако не станем шампиони. Но самият факт, че тези две години се борим за титлата, говори за силата ни. Ние сме горд клуб, честно и достойно водим битките си."

"Аз знам, че нямаме проблеми с лиценза, още преди да ни информират знаехме, че нямаме проблеми с това. Най-големият ми проблем е да си запазя отбора. Ограничени сме в доста зони, искам да надграждам. Уморих се от това, все да правя нов отбор. Лятото пак събрахме 14 нови футболисти. Ако се наложи пак да правя нов отбор, вече ще е прекалено."

"Но са ни необходими средства. Нямаме база в Панчарево, трябва да центрираме на Царско село. Ние сме най-големият футболен клуб и не може да мизерстваме и да нямаме база, фитнес, тренировъчни терени, пособия."

"Предпочитам да загубим три титли, но да сме пак с най-хубавия стадион, база и всичко, а после да градим силен отбор. А сега градим наобратно, имаме най-силния отбор, но нямаме база. Ако може средствата от продажбата половината да са издръжката, другите за базата. Доколко ще успеем, не знам. Държавата трябва да се заангажира."

"Надяваме се най-после да се обърне внимание на ЦСКА и да ни се подобрят условията. Ние сме след Лудогорец, Левски, Литекс, Ботев, Славия по отношение на базата. Ние правим престъпления срещу децата от школата, като ги караме да играят на сгурията", сподели още Младенов в интервюто.