Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството с Лудогорец. Двата тима завършиха 1:1 на стадион "Българска армия".

"Първо прекланям се пред феновете, за кой ли път доказаха че стоят зад отбора и футболистите, изнесохме много силен мач", започна той.

"На две неща се възхищавам на Лудогорец, на европейското им поведение, Ешпиньо показа среден пръст, а всички футболисти оспорваха решенията на съдията", коментира с лек привкус на ирония наставникът на "червените". 

"Имахме възможността да спечелим мача, не съм изненадан от отсъжданията, имаше ситуации като на Кайсара, който изрита  Карачанаков, Минев трябваше 20 фаула да направи срещу Тони Силва за да му покажат жълт картон. Пазеше ги. Футболистите на Лудогорец са груби, агресивни, нагли, много рядко може да се види срещу тях да се свири, те са богопомазани", продължи Младенов.

"Разликата е огромна между тях и нас, те струват милиони, а ние сме нула стотинки, отбор на 3 месеца и половина. Ако направим още няколко попълнения и запазим тези играчи няма кой да ни спре.
Публиката е с нас, най-добрият 12 играч са, и навън като играем идват хора", допълни наставникът.

"Платини пристигна снощи в 10 и половина в хотела, имаше дузпа срещу него, която не беше отсъдена. Имаме проблеми с Иван Стоянов и Неманя Милисавлевич, а те са хора на които разчитам", допълни той.

"Търсихме изненада с неговото влизане, един срещу един е много силен, при първата ситуация имаше съприкосновение с вратаря на Лудогорец, а при втория случай можеше да ни донесе победата", заяви Младенов.

"Вървим възходящо, Неманя и Иван Стоянов тренират вече с нас, но не бяха готови за мача. Не успяхме да победим, но съм доволен от играта", коментира наставникът на ЦСКА.

"Съдиите пазиха Лудогорец през целия мач. Мога да ви кажа 4-5 положения, в които бяхме ощетени. Извадиха късмет срещу нас, те са извънземни, поведението им беше супер европейско", допълни Младенов.

"Не сме стигнали върха на възможностите на тима. Надявам се с работата ни да вървим нагоре, на всяко прекъсване искам да добавяме. Днес публиката се върна, работя ден и нощ, и няма да спра", коментира наставникът на ЦСКА.

"Не съм казал нищо лошо и нищо лошо не съм направил. Ще е грешка ако се приеме оставката на Джугански. Направи всичко възможно да тушира напрежението преди мача. Той е човек, на който може да се вярва", не пропусна да коментира темата и с шефа на съдиите Младенов.

"Равносилни сме, те купуват футболисти с много пари. Братя Домусчиеви дават точен пример как се прави футбол. Те са светлината в тунела", се изказа Младенов за съперниците от Лудогорец.   

"Имат си база, плаща им се всичко, при нас дойдоха чужденците и като видяха Панчарево започнаха да се споглеждат", продължи той.

"Ще направим една година без дузпа. Влизаме в наказателното поле, свършваме си работата и излизаме. Не ни достигна един гол, за да победим. Лудогорец нямат проблеми, те са на нивото на Реал Мадрид. При нас феновете ни купуват пособията, от които ние се възползваме", завърши Младенов.