Президентът на ЦСКА Александър Томов демонстрира сериозно самочувствие след двете поредни победи на "червените" от старта на сезона. Те са на върха и според силния човек на "Армията", по всяка вероятност ще продължат да бъдат там. 

Той говори и за отпадането от непретенциозния Зимбру в Лига Европа и според него няма нужда от промени на този етап, въпреки желанието на някои от феновете за такива. 

"ЦСКА сега е на върха и вероятно там ще остане. Сега не трябва да се правят промени при нас, защото имаме нова селекция, много качествена с много силни играчи, добри. Има перспектива пред този отбор."

"Разбира се, че е труден за преглъщане този фаул срещу Зимбру. Но нещата вървят напред, в отбора има потенциал. Момчетата са нови, лошото е само, че ще изгубим финансови постъпления от Европа", сподели Томов пред "Би Ти Ви". 

Босът на "червените" говори и за предстоящото второ пускане на акции на клуба. Той не разкри точна дата за това, но очерта евентуалните срокове. 

"Чакаме решението на Комисията по финансов надзор. Вероятно в края на септември или началото на октомври ще пуснем втората емисия. Този път няма как тя да е неуспешна, защото капиталът на дружеството сме го попълнили", сподели още Томов.