Милиардерът от Хонконг Стивън Ло със сигурност ще помага на ЦСКА. Това обяви лично босът на "червените" Александър Томов при представянето на Златната и Бронзовите обувки, спечелени от Петър Жеков през миналия век. 

Азиатецът в момента гради планове за изграждане на мегапроекта Света София в близост до Елин Пелин. От успеха на това начинание зависи и участието му в издръжката на столичния клуб. 

"Стивън Ло със сигурност ще ни помага. Очаквам този проект Света София да допринесе много за благото на ЦСКА. Не крия, че с него е свързано и обявяването на генералния ни спонсор. Нямам намерение да слагам на екипите някакви неща за по 100-200 хил. лв.", сподели Томов. 

Той говори и за казуса около неплатените пари на Емил Гъргоров. Сумата трябваше да бъде изплатена на Бадема до 30 септември, но пари по сметката му не постъпиха. Томов засегна и темата около делата на бившите играчи на "червените" Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня. 

Заради тях на клуба беше наложена санкция за спиране на трансферите в период на една година. Вчера юридическият екип се похвали, че санкцията е вдигната, но още нищо не е окончателно. 

"Нашите адвокати спечелиха делата около Нилсон и Тенгариня. Но това е нещо нормално, просто някои от 150-те срещу нас. Решението на съда все още не е окончателно, но това бяха най-скъпите дела."

"Колкото до Гъргоров, няма проблеми при него, ще му платим. Няма притеснения, просто имаме малки разминавания с него за сумите. Колкото до сектор Г, днес очаквам да дойде инспекция и в петък да отворим трибуните му за мача с Ботев", сподели още Томов.