Феновете на ЦСКА, които ще предпочетат да подкрепят румънския шампион Стяуа срещу родния първенец Лудогорец в утрешния мач между двата тима от плейофа на Шампионската лига, ще могат да влязат на Националния стадион "Васил Левски" със специална фланелка. 

Тя е с изображение на ултраси на двата отбора, а надписът е "Два тима в една борба, заедно срещу милицията". Тя се продава в официалния фен магазин на ЦСКА, като цената ѝ 22 лв. 

А ето какво пишат и в профила във Фейсбук на групировката "Офанзива" по повод закупуването на билети за мача от "червените" фенове:

"Всеки, който иска да подкрепи "армейските" ни братя от Букурещ, може да се сдобие с билет за гостуващия сектор (клетката между "А" и "Г" сектор) от фен магазина на "Армията", който работи днес до 18:00ч. или от "Дървеното" пред сектор "А" на стадиона, с работно време до 22.00ч. днес." 

"За целта е нужно да оставите две имена и 10лв. /цената на билета/. Може да си запазите билет до 17:00ч. утре /сряда/, а билетите ще получите между 18 и 19 часа на "Дървеното", където е и срещата ни за мача", написаха от "Офанзива".