ЦСКА победи ФК Сарая с 11:0 в пресявките от турнира за Купата на България. Срещата се игра на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик пред около 9000 зрители.

Хеттрик за "армейците" реализира Костадин Хазуров, на два пъти точен беше Радой Божилов, а останалите попадения реализираха Райчев, Кикарин, Цветков, Кирил Динчев, Преслав Йорданов и автогол на Костов.

Голеадата за ЦСКА започна рано. Райчев откри резултата още във втората минута с красив гол. ЦСКА успя да удвои в 19-ата минута, а вторият гол беше отбелязан от Хазуров.  В 31-ата минута Лазар Костов се оказа не неподходящото място и си заби автогол.

В 37-ата минута на срещата Хазуров вкара втория си гол в мача, след като Спасов успя да отбие два удара по посока неговата врата. Радой Божилов също записа името си сред голмайсторите пет минути по-късно. В 44-ата минута Хазуров оформи хеттрика си, след като засече центриране отдясно. Кирил Динчев се разписа за 7:0 в добавеното време на тази първа част.

Второто полувреме отново предложи атакуващ футбол от страна на ЦСКА. Радой Божилов вкара втория си гол в 48-ата минута. Христо Янев замени Бранеков и Хазуров на почивката, а на полето се появиха Попов и Преслав Йорданов.  

Йорданов нямаше търпение да отбележи гол и го стори в 52-ата минута. Той се разписа и в шампионатния мач от последния кръг на Югозападната В група срещу Ботев Ихтиман.

Воденичаров от състава на Сарая се разписа във вратата на ЦСКА в 67-ата минута, но попадението беше отменено поради засада.

Николай Цветков - Демона се разписа за 10:0 в 85-ата минута, след като засече топката от 12 метра, получавайки пас отляво. Две минути по-късно и Кикарин се разписа. Петър Витанов се прибра на скамейката в 88-ата минута и "червените" доиграха мача с десет души.

Така на 9 септември ЦСКА ще играе с Ботев Ихтиман в областен финал, а победителят ще участва в същинската фаза на турнира за Купата на България.
 
Съставите на двата отбора:
 
Сарая: Иван Спасов, Аршинков, Станислав Петров, Костов, Христо Петров, Игнатов, Шиеков, Йорданов, Георги Спасов, Янков
 
ЦСКА: Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Иванов, Бранеков, Витанов, Божилов, Райчев, Цветков, Узунов, Хазуров