Главният мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов обяви, че няма проблем феновете на ЦСКА да получат и 35 хил. билета за финала за Купата на България на 24 май. Тогава "червените" играят с Монтана. 

Откакто пропуските бяха пуснати в продажба, те се харчат като топъл хляб и вече над 10 хиляди са продадени. Първоначално някои от феновете се разсърдиха, че цените им се видяха високи, но вече се продават много силно. 

"Феновете на ЦСКА могат да купят, колкото пожелаят билети, стига да им стигне капацитетът. Още не сме коментирали с Монтана и нямат решение за бройката билети, зависи и от буферните зони. Няма да има проблем и за 35 хил. билета за ЦСКА."

"Фенската реакция на ЦСКА е нормално да е изнервена. Но виждам, че любовта към отбора е голяма. Според мен, тази реакция е частична. Подходили сме на базата на прогнозни разходи, които са огромни за такъв голям мач. Това в никакъв случай не трябваше да е тема на обществена дискусия", сподели Караиванов за предаването "А група токшоу" в Diema Sport.  

"Последните три години финалите бяха по 12 лв. билетите в Бургас и Ловеч. Там сме продавали и по 30 лв. Миналата година Левски изкупи първи тези билети, ако ще дори двойно и тройно. Хората не трябва да се подвеждат."

"Цените трябва да се съобразят с условията у нас. Но при положение, че отдавна ходим на кино за по 8 лв. и повече, смешно е да говорим за високи цени от по 10 лв. на финал за Купата."

"Според мен, феновете на ЦСКА го осъзнават и купуват билетите със замах. Пазим едни три сектора, които бяха заявени предварително, но ако ги пуснем, ще се изкупят. Този мач показва, че интересът към футбола е жив", завърши той.