Доволен съм от показаното от отбора в шампионата. Това е важен момент за нас, в който трябва да започнем да показваме на какво сме способни, за да можем да се борим за титлата, която целият отбор желае. 

Това заяви футболистът на ЦСКА-София Густаво Кулма, след като получи наградата за играч на 8-ия кръг в Първа лига. Колумбиецът изигра силен мач при победата с 4:0 над Берое, като дори реализира едно от попаденията, с което си заслужи и приза в традиционната анкета.

"Мисля, че в момента българският шампионат е много оспорван. За никого не е тайна огромният потенциал, с който разполага Лудогорец, но за нас най-важното е да направим така, че отборът да покаже своите възможности. Със сигурност обаче ще сме сериозен претендент за първото място", сподели още Кулма. 

Въпреки че един от многото нови в тима, колумбиецът сподели, че вече усеща огромната подкрепа на феновете на "червените".

"Ние сме отбор, който има много привърженици, които винаги са с нас, независимо къде играем. Мисля, че всички в тима осъзнават колко е голям клубът и затова дават всичко от себе си. В момента по-голямата част от отбора сме нови играчи, но мисля, че вече се опознахме взаимно и започнахме да се сработваме на терена", допълни още нападателят. /БГНЕС