Ръководството на ЦСКА разпространи декларация до медиите, чрез която моли феновете на отбора да не намесват в скандиранията си имена от обществено-политическия живот на страната. 

Ето обръщението без редакторска намеса:

Уважаеми Армейци,

Ръководството на ЦСКА е безкрайно благодарно за вашата безрезервна подкрепа, която оказвате в най-трудния момент от историята на славния ни любим отбор. ЦСКА е повече от клуб, но никога не е участвал и няма да участва в политически акции. 

Призоваваме всички запалянковци да продължават да идват на стадиона, да подкрепят отбора, да пеят песните и все така да бъдат 12-ият играч на ЦСКА. Но ние - ръководството, играчите и служителите в клуба, ви молим да не намесвате в скандиранията си имена от обществено-политическия живот на страната. Подобни действия не са част от великата идея ЦСКА и няма как да бъдат! 

Нашият клуб не се интересува от политически борби. Имаме изключително трудна и амбициозна задача да стабилизираме ЦСКА след дълги години на лошо управление. И заедно с вас ще го направим. С много любов, вярност и непоколебимост. Вече 67 години ЦСКА е над политическите игри, такъв трябва да остане. 

Очакваме всеки, който носи "червената" идея в сърцето си, да бъде в неделя в 18:00 ч. на стадион "Българска армия". Футболната арена е нашата трибуна.

Нямаме друга и не искаме друга.

С уважение,
Ръководството на ЦСКА