Привържениците на ЦСКА от Сектор Г отново пуснаха декларация с която да покажат, че обичат любимия си клуб.

Ето и съдържанието й, което публикуваме без редакторска намеса:

"След като цял месец живяхме в неизвестност за бъдещето на ЦСКА и  различни варианти се появяваха всеки ден, най – сетне всичко е ясно. Великият и единствен ЦСКА София започва от другия месец първенството в югозападната "В" група. Защо, как и заради кои хора се стигна до това положение сме казвали неведнъж и смятаме, че се знае от всеки. Целта пред всички Армейци сега е една - да помогнем за връщането на славния ни клуб на върха. На върха не само в класирането на "А" група, но и като цялостна организация и начин на работа. 

През следващите години ЦСКА не просто трябва да се завърне като лидер в елита, но и трябва да го направи изцяло реформиран - с намалени и управляеми дългове, с школа и база, които да отговарят на името на клуба, а от порочните практики от миналото да няма и следа. 

Именно това са нещата, които трябва да ни интересуват, дори повече от спортните резултати. Като нов собственик г-н Гриша Ганчев пое огромната отговорност да изпълни тези задачи. Силно се надяваме да успее - тогава несъмнено ще остане в историята. Благодарим и на г-н Васил Божков за готовността да се ангажира с ЦСКА. Ако някой ден отново реши да помага на клуба, винаги е добре дошъл.

Как можем да помогнем на ЦСКА ние? Както сме го правили винаги - с нашата подкрепа НА СТАДИОНА! Много пъти в трудни времена за ЦСКА като летата на 2008г. и 2013г. са се давали определения, че това е "най-тежкият период в историята на клуба". Този път спор вече няма - това наистина е най-тежкият момент за ЦСКА. Но каквито и изпитания да застанат на пътя на нашия клуб, той има нещо, което никой друг в България няма. Има нас! На ЦСКА може да бъде отнет лиценза, може да загуби 1000 мача без да вкара гол, но нас нищо и никой не може да ни накара да спрем да бъдем от ЦСКА. Това е нашата съдба!

Запомнете - ЦСКА не е документ, ЦСКА не е АД, ЦСКА не е фирма, ЦСКА не е лист хартия, ЦСКА не е бройка акции. ЦСКА е идеал, който носим в сърцата си. Историята на ЦСКА не е архив, който трупа прах някъде. Тя живее в спомените на всеки от нас, тя е разказите на бащите и дядовците ни за славното минало. Не позволихме върху славния ни клуб да бъде сложено петното на "сливане", "преименуване" и т.н. И след година, две, три или десет отново няма да позволим, с цената на всичко. Ние сме ЦСКА и ние феновете решаваме кое е ЦСКА, но няма как никога, който и да е друг отбор да стане ЦСКА. Ще браним честта на нашия клуб до последно! ЦСКА ще е жив, докато има и един като нас, който носи идеала в сърцето си. Няма да се предадем никога!

Миналата пролет показахме какво значи вярност и това ще остане в историята завинаги. Истинските привърженици се познават в най-трудните времена. Вярваме, че всички заедно ще продължим да пишем история и представянията на Сектор "Г" дори от "В" група отново ще предизвикват възхищение по света. Оцеляването на ЦСКА е в нашите ръце - ако ние не сме зад клуба в това изпитание, то тогава няма собственик на света, който да ни помогне. Убедени сме, че ще бъдем още по-обединени и по-силни и заедно ще извървим трудния път!

По – верни от всякога!

От „Фен клуб Сектор Г”:
„Animals”, „Офанзива”, „Torcida Plovdiv”, „Varna Firm”, „Югозападна Офанзива”, „Бригада Бургас”, „Верни” „Горди”, „RLP Пазарджик”, „Office Boys”, „Червен Младост”, „Дивизия Монтана”, „Велики Търновци”, „USF”, „Армейци Хасково”, „Ultra Front Vratza”, „Boys Vidin”, „Армейци Карлово”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Vendetta Gabrovo”, „Перник”, 
„Command Yambol”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Армейци Троян”, „Червени воини Казанлък”, „Стралджа”, „Чирпань”, „Shumen Group”, „Код червено”, „Фен клуб Попово”, „Фен клуб Радомир”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Костенец”, „Хората от Дефилето- Своге”, „Фен клуб Асеновград”, „CSKA SOFIA Supporters UK”, „UltraSSandanski”, „Red Infection”, „Клуб на привържениците 1990”, "Ултрас Плевен" и редица други.