Феновете от една от най-големите фен фракции на ЦСКА - Фенклуб Сектор Г излезе с поредната си декларация относно съдбата на клуба.

Ето и съдържанието й публикувано без редакторска намеса:

"Искаме да Ви информираме, че след мача в неделя между нашия ЦСКА София и Витоша Бистрица ще се проведе мирно шествие от ст.”Българска армия” до сградата на Парламента. Мероприятието има разрешение от общината, така че каквито и да е опити да бъдем спрени ще бъдат чиста провокация. Целта на събитието е ясна - да покажем, че ЦСКА като спортен клуб, не само футболен, е кауза, която вълнува хиляди българи и тези хора няма да допуснат двойният стандарт на държавата спрямо клуба да продължава. 

За разлика от всички партии, ние не се нуждаем от платени автобуси, кебапчета и чалга певици, за да съберем няколко хиляди човека пред парламента. В неделя ще покажем, че ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват. Разберете едно - политиците ги е страх от самото наше присъствие там, а не от хвърлени камъни и чупени прозорци. Така или иначе евентуални щети ще бъдат платени с държавни пари т.е. наши пари. Нека не даваме поводи на милицията да възпрепятства законно разрешения ни протест.

Мачът ще завърши около 16:00 часа, след което всички присъстващи могат да се насочат към "Орлов мост". Там, на езерото „Ариана” ще бъде сборният пункт, от който ще тръгнат всички от „Г”, „В” и „А” секторите, както и всички спортисти от „ОСК”, защитаващи цветовете на ЦСКА! Умоляваме всички да изчакат организаторите на събитието, които ще застанат най-отпред, за да може шествието да протече организирано. Разрешеното време за протест срещу геноцида, който се води срещу спортните клубове на ЦСКА е 1 час, затова най-късно в 17 часа трябва да поемем обратен път от „жълтите павета” към стадиона".