„Най-важното е, че победихме. Вървим напред и следваме целите си”, коментира старши треньорът на ЦСКА Христо Янев след победата с 5:1 като гост на Вихрен в 10-я кръг на В група.

„Играха толкова, колкото ние им позволихме. Момчетата се справиха страхотно през първото полувреме. Теренът е в тежко състояние. Получиха се страхотни комбинации и красиви голове. Напълно закономерно победихме с такъв резултат“, добави Янев и продължи:

„От първия мач даваме шанс на всички. Виждаме, че сме равностойна група, с много добри футболисти, макар и някои от тях на малко години. Така и ще продължаваме занапред.“

„Момчетата реагират адекватно на това напрежение около нас. Вършат си работата перфектно и това е моето желание. Всъблекалнята коментираме всякакви неща - кой къде ходи, с кого излиза, какво се случва в публичното пространство. Това са неща важни за нас и ние подхождаме с нужното внимание“, каза още Христо Янев, а на въпрос за думите на Тодор Батков по повод ЦСКА, заяви:

„Това не мога да го коментирам по никакъв начин.“

„Има неща, които вътре в съблекалнята ние ще си кажем. Винаги има какво да подобряваме в играта, ако искаме да израстваме като отбор. Не можем да се задоволяваме с едно и също ниво", сподели още Янев по повод двубоя с Вихрен.