Вече бившият изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров не е бил наясно с отстраняването си. То стана факт след заседание на Надзорния съвет на "червените" във вторник, а резултатите от него бяха вписани в Търговския регистър в четвъртък. Очаква се другата седмица всичко да е официално. 

"Никой не ме е уведомявал за това, разбрах от Търговския регистър. Там е направена промяната, която ще влезе в сила след три работни дни. Станах жертва на принципите си, защото категорично искам ЦСКА да бъде оздравен."

"Държа да оцелее автентичният ЦСКА, а не да бъде заменен от ново дружество. Или пък да стават трансформации и сливания с други клубове. Затова ме елиминират, а другата седмица ще елиминират и синдик Дора Милева. Почти съм сигурен, че и тя ще бъде отстранена."

"Двамата ще бъдем аут от ЦСКА, защото само ние с нея сме в правото си да внесем план за оздравяване на настоящото дружество. И за да се блокира този ход, ми се посочва вратата", сподели Тодоров пред "Блиц". 

Самият той наскоро разкри, че е подал документите за участие на ЦСКА в новата Висша лига, крайният срок за което беше 30 април.