След радостта от отстраняването на ЦСКА, в Зимбру ще бъдат приземени от УЕФА. Причината е заради безредиците, които домакините допуснаха на трибуните, а и на самия терен в края на двубоя. 

Очаква се молдовците да отнесат санкция от около 20 хил. евро за допуснатия фен на терена. В продължението на мача привърженик с украинско знаме в ръцете се разходи по настилката и нямаше кой да го достигне и да го изведе. 

Явно на самия фен му писна да се разхожда по терена и сам се прибра на трибуните. Не се видя полицията да го арестува дори и след като се изнесе от там. Това безхаберие може да коства солено на Зимбру. 

Освен това, домакините на вчерашния мач може да бъдат наказани и заради мелето между феновете след края на двубоя. Те имат оправдание, че то е било извън границите на стадиона, но все пак УЕФА може да наложи санкция и за това. 

Наказание обаче може да има и за "червените". То може да е заради запалените факли по време на двубоя. Ако те са били допуснати от молдовската полиция, глобата ще е пак за Зимбру.