Жената на българския футболист на Селта Владимир Манчев – Елеонора заяви в ексклузивно интервю за предаването „Гол линия” по Дарик Радио, че на стадиона на Селта „Балаидос” мъжете и ръкопляскат.

„На 23-ти ноември ми предстои даването на короната на новата носителка за най-красивата омъжена жена. В София ще дойде главният редактор на най-голямото клюкарско списание на Апенините. Ще има много неща преди конкурса. Чувството е много приятно”, първо пред Гонг сподели Елеонора в студиото на "Гол линия".

„Не съм се променила кой знае колко. Винаги съм била против това един човек да остава в сянката на друг. Мисля, че вървя в правилната посока. Аз лично много харесвам семейство Бекъм и лично Виктория. Имах възможност да се запозная с нея и ми се стори съвсем нормален човек”, коментира съпругата на Владо Манчев.

„Винаги, когато отида на стадиона на Селта мъжете стават и ми ръкопляскат. Преди всичко искам да сме живи и здрави, а всичко останало ще го постигнем, защото знаем рецептата”, завърши Елеонора Манчева.

От Виго се включи Владимир Манчев, който се обясни в любов на своята съпруга. „Тя е най-важното нещо в живота ми. Много ми е мъчно, че сме разделени в момента, но е такъв живота. Тя също има свой задължения”, каза футболистът на Селта.

„Аз съм изненадан от смяната на Стоичков, защото в последните мачове Селта тръгна нагоре, но това е футболът. Тя готви по много различни рецепти и не мога да се оплача”, добави Владо.

Това й се отдава. На всичко ще му дойде времето. Разбира се, че и двамата искаме да имаме деца, но за всички има време”, завърши Манчев.