Ръководството на ПФК Лудогорец ще изпрати официално запитване до областната дирекция на МВР във Видин по повод появилите се информации, че представители на групировката "Vidin boys" са нападнали ученици от разградската природо-математическа гимназия "Акад. Никола Обрешков", които са били на Великденска екскурзия в града.

Според информациите нападателите се представили за ултраси на ЦСКА и са проявили агресия заради факта, че учениците са от Разград и вероятно подкрепят Лудогорец. В тиражираните информации бе намесено името на състезател в ДЮШ на Лудогорец, който бе сочен като подбудител на нападението. Ръководството на нашия клуб разговаря с въпросния състезател. Той увери, че не само няма нищо общо с инцидента, но е готов и да съдейства на органите на реда за изасняване на случая. Въпреки всичко, ПФК Лудогорец ще настоява за официална информация от видинската полиция, за да станат ясни всички детайли по неприятния инцидент.

Междувременно лидери на различни фракции от агитката на ЦСКА е свързаха с ръководството на Лудогорец и се разграничиха от хулиганската проява във Видин. Според тях привържениците на ЦСКА не са участвали в организация на нападение над разградскити ученици, като неприятният инцидент е чисто криминална проява.

ПФК Лудогорец благодари на видинската полиция за бързата реакция и се надява, че извършителите на нападението срещу беззащитните деца, тръгнали на Великденска екскурзия, ще си получат заслуженото.