Централният нападател на ЦСКА-София Преслав Йорданов не се притесни от думите на своя старши треньор Христо Янев, че клубът се оглежда за нови попълнения в атака. Бившият футболист на Локомотив София каза, че това е напълно нормално за клуб, който иска да играе водеща роля в започващия след седмица шампионат.

„Това е ЦСКА – трябва да имаме по 2-3-ма отлични състезатели на всяка позиция. Аз не се притеснявам. Хубаво е да имаме повече конкуренция“, заяви Йорданов, който също така призова за максимална фенска подкрепа в утрешната контрола срещу Удинезе. Тя ще се яви и официално представяне на отбора за новия сезон 2016/2017.

„Аз споделям мнението на треньора. Надявам се много от привържениците да дойдат на мача с Удинезе, най-малкото да видят новите момчета.

Йорданов в същото време заяви, че не е следил внимателно представянето на основни конкуренти като Лудогорец, Левски и Берое в евротурнирите. „Нямах възможност да гледам мачовете на българските тимове в Европа. От това, което четох по медиите, разбрах, че са се представили добре“, завърши нападателят.