„Първата ми цел и амбиция за мен е титулярно място в Палермо и на всички лагери да съм с националния тим. Всичко зависи от мен. Само с добри чувства напускам ЦСКА“, сподели вече бившият футболист на ЦСКА Ивайло Чочев, който подписа с Палермо и ще играе в италианския шампионат от новия сезон.

„Това беше моята детска мечта. Радвам се, че успях да я сбъдна. Надявам се някога да се върна и пак да играя за ЦСКА. Чувството е невероятно. Определено ще започна победите над Левски. Една от мечтите ми беше да играя с ЦСКА в евротурнирите, но не успях да я сбъдна. Може да го направя някой ден, като се върна. Ще благодаря на всички момчета. Оставям много приятели в този отбор. Благодаря и на феновете за отношението, което са показали към мен и ги призовавам да подкрепят ЦСКА в четвъртък“, добави още Чочев.

Освен опциите с Монако и Палермо, Ивайло Чочев е имал и вариант да продължи кариерата си в ЦСКА. “Имаше оферти и запитвания, така че ние не сме се хвърлили на първото предложение за трансфер. Най-доброто за клуба и за мен беше това от Палермо, но реално имаше голям шанс да продължа да играя в ЦСКА. В Палермо ме приеха добре и се радваха на моето присъствие при подписването на договора. Те ми казаха, че ще играят в схема 3-5-2, а аз мога да се изявявам успешно и на трите позиции в средата на терена”, коментира още Чочев.