Мартин Камбуров заяви, че Стойчо Младенов е обединителната фигура в ЦСКА.

„При странни обстоятелства си тръгнах. Стойчо Младенов в обединителната фигура в ЦСКА. Той ми повлия да се върна в ЦСКА. Доста пъти ме отписват от футбола, а станах четири пъти голмайстор на А група. За един нападател е много важно отборът да създава положение. Треньорът ще решава колко ще залага на мен“, коментира Камбуров.

„Положително е за всеки един футболист да играе в Европа. За съжаление в първия мач ще бъда наказан. За мен това е една хубава крачка. На 33 години съм, но явно в България няма доста млади и качествени футболисти“, продължи голаджията.

„С почти всички момчета се знам. Малко са чужденците, а преди бяха доста повече. Надявам се да се сработим и ЦСКА да бъде първи през следващата година. Важно е как ще се представя оттук нататък. От мен се очакват голове. Нормално е, когато един нападател не вкарва голове, да не бъде сред титулярите. Аз искам да се доказвам пред себе си. ЦСКА е достатъчно голям дразнител, за да покажа максимума от себе си. Със сигурност ще бъде тежко, ако остана като единствен нападател. Имаше едно предложение от Китай. До последно изчаквах. Нещата не се получиха. Не съжалявам, че съм тук“, каза още Мартин Камбуров.