Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев заяви, че ако контузиите продължат, ще сложи край на кариерата си.

„Определено не мога да кажа, че съм щастлив. На никой не му е приятно да е контузен. Има увреждане на капсулата. Ще видим какво ще стане. Последната контузия получих на мача срещу Литекс, Глезенът ми се обърна и се поду. Даже на полувремето обмисляхме с доктора дали да продължа. На мен много ми се иска да играя. Ако нещата продължат по същия начин, е по-добре и за мен, и за отбора да сложа край на кариерата си. Много по-добре е да играят момчета, които са здрави и могат да играят на 100%. По този начин не мога да помогна нито на мен, нито на отбора“, сподели Илиев.

„Мислех си, че само със стискане на зъби ще успея да преодолея болката. Оказа се така, че за една година претърпях три операции. Аз се надявам нещата в клуба да се оправят. Пожелавам си клубът да се стабилизира“, добави защитникът.

„Не искам да коментира работата на треньорското ръководство, защото няма да коректно. Смятам, че те най-добре знаят какво са правили. Моята задача е да си върша работата на терена.“

„В момента съм футболист и имам действащ договор. В момента не мога да кажа нищо по-конкретно“, каза още Валентин Илиев.