Привърженичката на ЦСКА Краси Гешева поде благородна инициатива. Тя реши да организира благотворителен търг за фланелка на любимия си отбор с автографи на всички футболисти. Средствата от продажбата й ще отидат за лечението на братчетата Калоян и Симеон, които са запалени фенове на „армейците“. Ето и публикацията на Краси във facebook: 

Здравейте, приятели!

Правя този пост, защото  много бих желала да помогна на братчетата от Русе Калоян и Симеон, които са родени с рядко заболяване - ранно-мозъчна атаксия, но лекарите им дават шанс за възстановяване. Сумата необходима за лечението им е 40 000 долара.

Те са прекрасни момчета, които заслужават да имат щастливо детство. Обръщам се към всички, които сте в листата ми с приятели или сте ме последвали. По-специално искам да апелирам всички вас, които сте част от ”червена” България. Момченцата също са запалени фенове на ЦСКА. Поради тази причина обявявам на благотворителен търг тениската ми с всички автографи на футболистите от миналогодишния състав. Този, който предложи най-висока сума, ще получи фланелката, а парите ще отидат за лечението на Калоян и Симеон.

Търгът започна на 18 юни и ще приключи на 30 юни в 00:00 часа. Наддаването ще се случва като коментари под публикацията. 

Благодаря предварително на всички, които ще се включат
Вярвам, че заедно ще успеем да помогнем!

Ако сред вас има хора, които не желаят да участват в търга, но искат да помогнат, можете да го направите като изпратите SMS с текст DMS KALOYAN и DMS SIMEON на номер 17777. 

Също така можете да дарите и по банков път на: 
IBAN: BG69FINV91501317202042
BIC: FINVBGSF