Треньор №1 у нас за 2019 г. Стойчо Младенов коментира оставането на Милош Крушчич в ЦСКА и за пролетния полусезон. 
"Милош Крушчич? Ако треньорът е чужденец, той трябва да бъде доказан. ЦСКА не е училище. Ако ще е млад специалист, трябва да е българин - някой перспективен, какъвто беше Христо Янев. А и той е истински цесекар, израсна в клуба, знае какво значи ЦСКА", заяви  специалистът в интервю за Спортал. 
Стойчо Младенов, който е на лагер с тима си Кайсар в Турция, говори и за ситуацията в ЦСКА. 
 
"ЦСКА трябва да е на първо място, второто винаги е неуспех за нас! Не мога да направя дълъг анализ на ЦСКА и случващото се там, защото не съм в кухнята. Следя нещата, но не съм бил на мач на "Армията" от години. Плащането на емблемата от страна на Гриша Ганчев носи приемственост. Хората от ЦСКА 1948 започнаха от най-ниското ниво, както направи и Локо София - играят, борят се за място в елита, нищо лошо. Защо да не влязат в "А" група. Моят ЦСКА обаче е този, който е на "Армията". Надявам се, че там нещата ще тръгнат към по-добро", сподели още Екзекутора на Ливърпул.
 
Треньорът коментира и темата за националния отбор и БФС.
 
"Отваря ни се огромен шанс за класиране за Евро 2020 и дано успеем. Събраха ни се много негативи в последно време. На българския футбол му трябват професионалисти, които да го управляват. Казах вече, че за мен Наско Сираков е такъв човек. Лъчо Танев, Стилиян Петров, Бербатов. Искам да пожелая здраве и бързо възстановяване на Георги Димитров! Той е голям мой приятел, човек с главно Ч", каза Младенов.