Бенефисът на бившия национал Красимир Чомаков на стадион "Марица" в Пловдив се превърна в страхотно шоу с участието на популярни лица от родния футбол.

Един срещу друг играха отборите на Марица - родния тим на Красимир Чомаков и ЦСКА, където той продължи кариерата си. Любимецът на феновете изигра по едно полувреме за двата тима.

"Дълга и успешна беше моята кариера, искам да благодаря на всички, които бяха дошли на стадиона, получи един празник, за мен и за тях, надявам се да са останали доволни от това, което предложихме на хората дошли на стадиона", коментира Чомаков след срещата.

"Надявам се с идването на Гриша Ганчев нещата в ЦСКА да се оправят, сериозен човек е, след една-две години ще бъдем на нивото на Лудогорец", добави Чомаков по повод темата ЦСКА.

"Спомням си един мач играхме срещу Монако във Франция, те бяха шампион, нагласих си една топка, а той дойде при мен и ми каза, ти само подавай, аз ще вкарвам, вкара и победихме 1:0", си спомни Христо Янев.

"Треньорите или хората, които управляват българския футбол трябва да дадат шанс на младите футболисти, с чужденците нещата няма да се получат. Дербито беше по-различно когато вътре имаше повече българи, сега какво дерби е, вътре има по 16-17 чужденци", каза Александър Александров, който коментира състоянието на българския футбол като цяло.