Левски победи ЦСКА с 3:2 в мач от елитната група до 17 години. Атрактивният двубой се игра на един от помощните терени до стадион „Георги Аспарухов”.

Гостите поведоха в началото на първата част с гол на Даниел Иванов. Минута по-късно Левски отвърна с попадение на юношеския национал Мартин Петков. Така завърши първото полувреме, а след паузата момчетата на Борислав Кьосев доминираха значително и направиха пълен обрат.

След гол на Ивайло Иванов, за който асистира находчиво капитанът Иво Христов. Голмайсторът на „сините” Мартин Петков добави второ попадение на сметката и резултатът набъбна до 3:1. Христов удари греда и пропусна да даде още по-чувствителна преднина на домакините.

В края на двубоя роденият през 2003 година Мартин Смоленски оформи крайния резултат с гол за „червените”. Те опитаха в натиск в следващите минути, но Левски се брани мъжки и заслужено надви своя съперник, който до този момент беше без загуба в първенството.

Двубоят бе изгледан от шефа на школата при „сините” Даниел Боримиров. Отборът на Борислав Кьосев е с най-надеждните в академията. Част от момчетата не бяха в тима през седмицата, тъй като бяха ангажирани с националния отбор.