Левски“ ще изпрати свои представители, които да трупат знания и опит по време на предстоящия, втори LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 20 март, сряда в София, а негов домакин ще бъде Гранд хотел „Милениум“. Участие в семинара ще вземат представители на LaLigа, и на елитните испански клубове Севиля, Валенсия и Хетафе.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в LaLiga. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да получат ценна информация от испанските лектори. Главни организатори на футболния семинар са Palms Bet – официален партньор на LALIGA за България, и Фондация „Спорт в България“.