Доскорощният изпълнителен директор на ЦСКА Пламен Марков коментира предстоящата битка за президентския пост в БФС на 12 октомври. 

“Всички знаят, че аз от 10 години съм най-големият критик на това ръководство. Време е за промяна. Аз, естествено, съм за Димитър Бербатов. Винаги съм бил привърженик на това да се дава път на младите. Знам, че ЦСКА също подкрепя кандидатурата на Димитър Бербатов. Това е тяхно решение. Но дори и да не го бяха подкрепили, аз пак щях да съм за него. Това, което се случва в българския футбол, не може да продължава”, завърши Марков.

“Всички се надяваме ЦСКА да стане шампион. Много време мина от 2008 година, когато за последно бяхме с титлата.  За съжаление не гледах последните мачове на ЦСКА, защото бях в чужбина. Вече съм по-далеч от клуба и не съм в кухнята. Убеден съм обаче, че този сезон битката за титлата с Лудогорец ще е много ожесточена”, допълни Марков. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.