Епичният приятелски сблъсък между известни актьори и професионалния отбор на Берое, който ще бъде на 9 септември от 19:00 ч. на стадион "Берое", ще се проведе под зоркия поглед на четири от най-впечатляващите български жени съдии.

Главен съдия на мача ще бъде Християна Гутева, която е на терена от 2006 г. Тя е обявена и за “Най-добрата футболна съдийка за 2017 г. Асистент съдии на Гутева ще бъдат: Павлета Рашкова, Снежана Петрунова и Гергана Цанкова.

Павлета Рашкова започва своята съдийска кариера на 16 години, а към днешна дата е на 27 години, като през последните две е международен съдия на FIFA; Снежана Петрунова е на 27 години и е асистент съдия през последните 7 години. Четвърти, допълнителен, съдия е Гергана Цанкова, играла 8 години футбол в женския национален отбор. Сега е на 25 години и е съдия от 2014 г.

Нежната страна на футбола ще има нелеката задача да се справи не само с професионалните футболисти от "Берое", но и със звездния отбор от театрални и кино актьори. На терена, на 9 септември в града на липите ще излязат: Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Христо Петков, Атанас Атанасов, Лео Бианки и Валери Йорданов. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на “Берое” - Петко Петков и бившият капитан на зелените - Ваня Джаферович.

Билети за мача могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички каси на Eventim в страната - бензиностанции ОМВ, Технополис и др. Всички средства от продадените билети ще бъдат използвани за реализирането на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” през април 2019г.

Благотворителната футболна среща се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора, Обединена Българска Банка, Decathlon и Flair. Генерален медиен партньор е NOVA телевизия, а Gong.bg е медиен партньор.