Треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще води атаката на "червените", а Димитър Пенев ще ръководи тима от скамейката в приятелско Вечно дерби срещу Левски под надслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве”, информира клубният сайт на ЦСКА.
 
Двубоят се организира по инициатива на Аджибадем Сити Клиник. Саша Илич, помощник-треньорът Милорад Пекович, изпълнителният директор Филип Филипов и други бивши футболисти на ЦСКА, рамо до рамо с лекари от лечебните заведения на веригата Аджибадем, ще се изправят срещу бивши играчи на Левски в демонстративния мач. За "сините" се очаква да играят Христо Йовов, Станислав Ангелов-Пелето, Георги Стоянов и др. 
 
Ето какво написаха "червените" в официалния си сайт"
 
"Инициативата е част от информационната кампания „Обединени в грижа за мъжкото здраве“ на Аджибадем Сити Клиник и е посветена на Месеца на мъжкото здраве – ноември. В рамките на 60 минути, специалисти в различни области на медицината и едни от най-популярните лица на ЦСКА и Левски ще облекат еднакви екипи и ще играят приятелски мач, провокирайки мъжете към по-чести профилактични прегледи. 
Приятелският мач ще се проведе на 17 ноември при затворени врати по желание на организаторите. Видео от срещата ще бъде публикувано скоро след това."