Разочарование с начина, по който изглежда, предизвика стадионът на ЦСКА у унгарски спортни журналисти. 

Те посетиха стадион "Българска армия" докато са в София, за да отразят мача България - Унгария, плейоф за класиране на Евро 2020. Журналистите от Будапеща, представляващи най-посещавания спортен сайт в страната - nemzetisport.hu, отбелязват, че ако зависеше само от състоянието на стадионите, Унгария щеше да спечели разгромно, пише sportlive.bg.

"Въпреки че ЦСКА е рекордьор по титли в България, това далеч не се вижда в съоръжението им. Разхождайки се там, гледката към съоръжението, което бе доста оспорено от железните зъби на времето, се разкри пред нас. Червените столове в най-добрия случай са покрити с прах и мръсотия, понякога липсват парчета, напуканият бетон между редовете столове, повърхността на пистата за бягане, заобикаляща терена, се е скъсала на няколко места, докато на колоните до площадката има фланелки, шапки и шалове, плячкосани от съперникови отбори. Те висят там като реликва", отбелязва nemzetisport.hu.

"Българска армия" все още е място от особено значение за унгарския футбол, тъй като националният отбор играе първата си квалификация за Световно първенство си тук през март 1934 година", пише още унгарската медия.