Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не остана никак доволен от равенството 2:2 с отбора на ЦСКА 1948 в първи мач от новия сезон в efbet Лига. 

Антон Узунов
100 снимки

Специалистът заяви, че играчите му не са били достатъчно агресивни в търсенето на пълния обрат и че са очаквали може би дори съперникът сам да се победи. 

„Мисля, че стана добър мач. Според мен тотално надиграхме ЦСКА 1948, но неумението пред вратата на противника ни коства две точки“.

„При първия гол показахме лоша организация в прехода, а вторият гол беше наша грешка в наказателното ни поле. От 3 атаки вкараха 2 гола. Показахме характер, но липсата на търпеливост в края на срещата ни коства трите точки“.

„Включването на Ахмедов беше много добро, защото имаше страхотна заслуга и за двата гола. Това трябва да се случва при всеки, който се включва в игра от пейката. След изравнителният гол малко вдигнахме темпото, но трябваше да сме още по-настоятелни. След вторият гол очаквахме, че съперникът само ще се бие, което е недопустимо“.

„В никакъв случай не съм доволен. Разочарован съм, че липсваше малко зрялост и малко агресия. Не трябва да сме изнервени в такива мачове. Всеки мач трябва да подхождаме по един и същ начин и да виждаме повече хубави елементи в играта ни“.

„Всичко зависи от нас в мача с Ботев Пд. Трябва да сме по-агресивни и да покажем повече скорост в играта ни. Тогава мисля, че ще се поздравим с успех“, завърши наставникът на ЦСКА.