ЦСКА и Левски излизат един срещу друг в мач от 9-ия кръг в efbet Лига.
 
Двубоят на Националтия стадион "Васил Левски" е с начален час 16:30 и ще бъде предаван пряко по DIEMА SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. 
 
Срещата предизвиква интерес и заради треньорския сблъсък на скамейките. Начело на двата отбора са Стойчо Младенов и Станимир Стоилов, които са сред най-добрите в професията у нас от дълги години. Мъри има лек превес в преките двубои с наставника на "червените" - 3 победи, 2 равенства и 2 загуби.
 
Миналия сезон ЦСКА спечели и двата двубоя с Левски. На "Армията" до последно под въпрос ще са Иван Турицов, Амос Юга и Йоан Баи, но най-вероятно първите двама ще са титуляри. Мено Кох, Тибо Вион и Бисмарк Чарлс пропускат мача. 
 
На "Герена" също успяха да възстановят контузените играчи. Единствено Хосе Кордоба отново остана извън групата, след като "сините" не успяха да го картотекират. Левски няма загуба в 4 поредни шампионатни срещи и отборът влиза със самочувствие в мача. Билал Бари е без гол в 25 двубоя и ще търси първото си попадение днес.
 
Рефер на срещата е Волен Чинков, който досега е ръководил е 5 мача на ЦСКА, а балансът е 2 победи, 2 равенства, 1 загуба при голова разлика 6:5. 
Арбитърът е свирил 13 мача на Левски - 6 победи, 1 равенство, 6 загуби при голова разлика 18:14.
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
 
ЦСКА: Бусато, Турицов, Лам, Матей, Мазику, Мухар, Юга, Йомов, Варела, Кери, Кайседо
 
Резерви: Евтимов, Гълъбов, Жеферсон, Ахмедов, Чатакович, Баи, Кръстев
 
ЛЕВСКИ: Михайлов, Михайлович, Шелис, Зайков, Горанов, Р. Цонев, Б. Цонев, Г. Миланов, Костадинов, Здр. Димитров, Бари
 
Резерви: Андреев, Найденов, Галчев, Александров, М. Д. Петков, М. Петков, Краев