ЦСКА обяви провеждането на втори благотворителен турнир на феновете в Благоевград. Събитието ще се проведе на 10 октомври на игрището за минифутбол на ЮЗУ Неофит Рилски.

Ето и изявлението на официалния сайт:

Армейци,

време е да обявим втория организиран благотворителен турнир по минифутбол между фенклубове и приятели на ЦСКА.

Каним Ви да вземете участие в събитието което ще се проведе на 10.10.2020 г. (събота) на игрището за минифутбол на ЮЗУ Неофит Рилски. Мачовете ща са от две полувремена от по 10 минути всяко. Таксата за отбор е 70 лв, като броя играчи на един отбор е 5+1 с възможност за смени. Задължително е участниците да са с подходящи обувки за игра на изкуствено игрище. Забранено е използването на бутони!

Записванията за турнира ще стават на телефон 0879285499 - Ангел Тънов

При желание да се включите само с парични средства моля пишете на фейсбук страницата на Youths Blagoevgrad. Краен срок за записването - 07.10.2020 г.

Със събраната сума ще се закупят изключително необходими пособия за родилното отделение на МБАЛ Благоевград!

На 7.10. 2020 от 18 часа на живо ще бъде изтеглен жребия за участието на отборите и ще бъде качен във фейсбук страницата на турнира.

Както знаете със събраната сума от миналогодишния турнир закупихме 8 броя детски легла, 3 хладилника, 8 инфузионни стойки, две инфузионни помпи и нови щори на детско отделение на МБАЛ БЛАГОЕВГРАД. Всичко това беше закупено със събраната сума от 8800 лв от миналогодишния турнир.